» 18 november 2017

Muzikale afsluiting Maassluise Muziekweek

Redactie | 03-03-2017

Een van de deelnemers van de Maassluise Muziekweek (Foto: Marja de Boer)
MAASSLUIS - Winnaars van de Maassluise Muziekweek treden zaterdagmiddag op tijdens een slotconcert in de Groote Kerk.

108 jonge deelnemers lieten zich van hun beste kant horen tijdens de Voorspeeldagen van de Maassluis Muziekweek. Drie dagen lang waren de klanken van onder andere vocalisten, violisten en pianisten in de leeftijdscategorie van 6 t/m 15 jaar in Theater Koningshof te horen. De jury had een zware taak om uit al deze getalenteerde muzikanten de winnaars te kiezen.

Slotconcert
De eerste prijswinnaars en de winnaar van de Maassluise Muziekweek Stimuleringsprijs treden op tijdens het slotconcert aankomende zaterdagmiddag om 14.30 uur in de Groote Kerk, vanaf dat moment is ook bekend wie de winnaars zijn! De winnaars krijgen hun prijs uitgereikt door burgemeester Edo Haan. In elke leeftijdscategorie is een eerste, tweede en derde prijs te winnen. De hoofdprijs: De Maassluise Muziekweek Stimuleringsprijs: €1500,- om in overleg te besteden aan een muzikale masterclass.

Kaarten
Kaarten voor het slotconcert kosten €10,- en zijn de koop aan de deur. Het slotconcert vindt plaats op zaterdag 4 maart om 14.30 in de Groote Kerk aan het Kerkplein 2. Sluit met ons de Maassluise Muziekweek muzikaal af!


« Terug