Babyzorg de Kangoeroe


Mijn naam is Inge Wissenburg en ik woon in het mooie Maassluis. Ik ben getrouwd, heb twee zonen en een dochter. Sinds 2017 ben ik werkzaam als verpleegkundig babyconsulent.

Als babyconsulent bied ik begeleiding aan, aan ouders met een baby van 0 tot 18 maanden. Heeft u een vraag of probleem op het gebied van oa voeding, onrust, slapen, huilen, ritme of hechting? Hier wil ik u graag in helpen, om weer een ontspannen gezin te worden en weer te kunnen genieten van de zorg voor uw baby. Hierbij kijk ik niet alleen naar uw baby, maar ook naar u als ouder en de rest van uw gezin. Na een intake en huisbezoek, maken we samen een plan van aanpak. Hiermee gaat u zelf aan de slag,  hebben we 2 weken lang intensief contact en pakken we samen uw zorgvraag aan!

Tijdens een consult maak ik ook gebruik van Dunstan Baby Taal, om u de verschillende huiltjes van uw baby te leren kennen en hier goed op in te kunnen spelen. En eventueel ook van babymassage.

Babymassage

Daarnaast ben ik ook docent babymassage en babyyoga, voor ouders met een baby tot 1 jaar oud. Heeft u interesse in een cursus babymassage (4 lessen), babymassage in de kraamperiode of baby yoga (2 lessen), individueel of in een groep? Data en locatie in overleg. Ook een cadeaubon, om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven is mogelijk!

Ervaring

Naast mijn werkzaamheden bij babyzorg de Kangoeroe, werk ik als gespecialiseerd kinderverpleegkundige in een ziekenhuis in de regio. Waardoor ik zeer veel ervaring heb met baby’s als verpleegkundige, babyconsulent en als moeder van 3 jonge kinderen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op www.babyzorgdekangoeroe.nl.

Gerelateerde berichten


Contactgegevens

Potgieterstraat 7

3141 ST Maassluis

info@babyzorgdekangoeroe.nl

06 158 672 21

www.babyzorgdekangoeroe.nl

Locatie