Kinderpraktijk Bimbi


''Kinderpraktijk Bimbi is een organisatie die het welzijn van ouder en kind centraal stelt. Wij helpen kinderen en hun ouders graag om vanuit eigen basis te groeien en sterker te worden, zodat je de weg naar geluk weer op kunt pakken. Hierbij kijken we naar de mentale, fysieke en emotionele situatie. We werken met hoofd, hart en handen en zetten ervaringsoefeningen, materialen en werkvormen in, onderbouwd met duidelijke theorieën, eyeopeners en inzichten.

Daarbij kijken we binnen onze ondersteuning altijd naar het individu en leveren zo veel mogelijk hulp op maat. We verdiepen ons in de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. We werken samen, nemen rust en tijd voor mensen, waardoor ieder zich geborgen en begrepen voelt. Een stabiele omgeving met overkoepelende begrippen zoals ‘Samen, warmte en eigenheid’.

Samen kijken we naar wat ons gedrag en het gedrag van kinderen ons te vertellen heeft. Kinderen communiceren tenslotte onder meer doormiddel van gedrag. Zij willen ons iets duidelijk maken. Het heeft een functie en een doel die wij moeten leren begrijpen. Omdat dit geld voor alle leeftijden, werkt Kinderpraktijk Bimbi met ouders en hun kinderen van nul tot twaalf jaar.”

Kinderpraktijk Bimbi is aangesloten bij BATC; Beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en natuurgerichte therapeuten.Contactgegevens

Fenacoliuslaan 3

3143 AA Maassluis

info@bimbiondersteuning.nl

+316 233 29 556

https://www.bimbiondersteuning.nl/

Locatie