Van Kortenhof


Al meer dan 55 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires, een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

De Van Kortenhof Groep heeft 3 vestigingen: in Maassluis (Megastore), Vlaardingen Holy (Citystore) en Vlaardingen Oost (servicepunt). Door onze grootschalige inkoop profiteert u direct van scherpe prijzen. Op de hele collectie fietsen krijgt u tot 10% korting! Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl. Onze vestiging in Maassluis met maar liefst 1500 m2 is ook elke zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur!

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets. Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.

Servicewagen


Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof!

Fiets van de zaak


Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan! Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs bij onze winkel in Maassluis aan de Heldringstraat 101. U kunt Van Kortenhof ook volgen via twitter en facebook en Instagram.Contactgegevens

Heldringstraat 101

3144CE Maassluis

webshop@vankortenhof.nl

010 -59 11 440

www.vankortenhof.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

gesloten

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

08.45 - 17.30

13.00 - 17.00Locatie