Vrijwilligerssteunpunt Maassluis


Het vrijwilligerssteunpunt is er voor mensen die graag als vrijwilliger aan de slag willen. En voor vrijwilligersorganisatie die op zoek zijn naar bijvoorbeeld: tips over vrijwilligersbeleid en fondsenwerving, deskundigheidsbevordering en extra promotie van hun vacatures.

Je kunt bij het Vrijwilligerssteunpunt altijd terecht met je vragen over vrijwilligers of vrijwilligerswerk. Je krijgt dan een persoonlijk advies, tips of we bieden jouw vrijwilligersorganisatie een Maatschappelijk Verantwoord Verenigen Traject aan. Het is ook mogelijk om materialen te bestellen of te lenen bij het Vrijwilligerssteunpunt. Ga voor meer info naar www.prikbordmaassluis.nl

Vrijwilligerswerk; het leukste werk in Maassluis!

Ruim een derde van de inwoners is hier dan ook actief als vrijwilliger. Zij werken; op scholen, bij culturele instellingen, sportverenigingen, bewonersverenigingen en in de natuur-, zorg-, en welzijnssector.

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om vrijwilligerswerk te doen. Weet je jouw motivatie ook? Zoek je een zinvolle tijdsbesteding of sociale contacten, doe je graag (nieuwe) ervaringen op òf wil je iets terugdoen voor de maatschappij? Voor iedereen geldt dat je vrijwilligerswerk vanuit je passie doet. Welk vrijwilligerswerk daarbij past, vind je in de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt.

Balie Vrijwilligerssteunpunt

Vind je jouw ‘droombaan’ niet direct, dan ben je ook van harte welkom bij de balie van het Vrijwilligerssteunpunt; balie 7 op het Stadhuis. De medewerkers van het Vrijwilligerssteunpunt helpen je graag verder!

Als maatschappelijke organisatie plaats je je vrijwilligersvacatures op prikbordmaassluis.nl en creëer je extra aandacht.

Potentiële vrijwilligers kijken hier regelmatig en reageren via de site. Naast het werven van vrijwilligers vind je hier ook meer informatie over:
·       vrijwilligersbeleid
·       scholingsaanbod
·       deskundige (financiële) ondersteuning
·       een maatschappelijk verantwoord verenigen traject
·       netwerkbijeenkomsten
·       vrijwilligersverzekering

Vind je niet wat je zoekt of heb je een vraag? Kom dan naar onze balie, bel of mail. Wij zoeken graag met je mee naar de mogelijkheden. Tot dan!Contactgegevens

Gemeentehuis (balie 7) - Koningshoek 93.050

3144 BA Maassluis

vrijwilligerssteunpunt@maassluis.nl

14010

https://prikbordmaassluis.nl/

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

.

10.00 - 12.00

14.00 - 16.00

10.00 - 12.00

.

.

.Locatie