Beelden van overvallers restauranteigenaar vrijgegeven

15-03-2019 112 Redactie

MAASSLUIS – In opsporingsprogramma ‘Bureau Rijnmond’ zijn, ietwat onscherpe, beelden vrijgegeven van twee mannen die een restauranteigenaar aan de Burgemeester van de Brandelerlaan in Maassluis overvallen.

De eigenaar van een Italiaans restaurant in Delft wordt bij zijn woning onaangenaam verrast door twee mannen die geld eisen. Op 12 januari rond 1.45 uur rijdt de man vanuit Delft, waar hij een restaurant heeft, naar zijn huis aan de Burgemeester van de Brandelerlaan in Maassluis. De overvallers, die zich daar hebben verscholen tussen geparkeerde auto’s, komen tevoorschijn en bedreigen de man met een mes en een pistool.

Ze schreeuwen hard, zijn nerveus en dragen bivakmutsen. Vervolgens halen ze geld uit de jas van het slachtoffer en rennen weg. De daders hebben een normaal postuur, zijn niet al te groot en hebben, volgens de eigenaar, bruine ogen.

De politie zoekt getuigen en wil met name een fietser spreken, die kort voor de overval voorbij rijdt. Heeft u tips? Bel dan met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Via WhatsApp kan ook op 06 -10 00 00 12.Gerelateerd