Cruciale getuigen ongeval Uiverlaan gezocht

21-05-2019 112 Redactie

MAASSLUIS – Een 54-jarige fietsster uit Maassluis is dinsdag 26 maart ernstig gewond geraakt toen haar stuur werd aangetikt door een stadsbus en zij ten val kwam. De politie is op zoek naar een belangrijke getuige: de bestuurder van een goudkleurige Toyota Yaris Verso. Daarnaast wil de politie in contact komen met de chauffeur van een vrachtwagen die ten tijde van het ongeval op de Uiverlaan aan het laden en lossen was.

Het slachtoffer fietste die dinsdagmiddag rond 13.00 uur op de Uiverlaan in Maassluis in de richting van de Westlandseweg. Door nog een onduidelijke oorzaak raakte een passerende bus met zijn zijspiegel haar stuur, waardoor zij ten val kwam. De achterwielen van de bus konden de arm van de vrouw niet ontwijken. Zij liep flinke botbreuken op aan haar arm, schouder en ribben.

Cruciale getuigen gezocht

Opsporing Team Verkeer startte direct een onderzoek, maar is nog op zoek naar een aantal cruciale getuigen. Zo is bij de politie bekend dat er rond het moment van het ongeval een goudkleurige Toyota Yaris Verso op de Uiverlaan reed in de richting van de Merellaan. Aan diezelfde kant van de weg stond een vrachtwagen geparkeerd die bezig was met laden en lossen. De politie hoopt dat zij zich bij hen willen melden, ook wanneer zij geen informatie denken te hebben. Ook andere getuigen mogen zich melden via 0900-8844.Gerelateerd