Getuigen gezocht woninginbraak Touwbaan

24-04-2018 112 Redactie

MAASSLUIS - De districtsrecherce Rijnmond-Noord zoekt getuigen van de poging tot woningbraak aan de Touwbaan in Maassluis. Drie verdachten zijn maandagmiddag aangehouden.

De politie onderzoekt nu de poging tot woninginbraak en roept getuigen op zich te melden. De inbraak werd maandag 23 april tussen 13.30 uur en 14.00 uur gepleegd in een woning aan de Touwbaan Maassluis.

Het signalement van de drie mannen werd snel verspreid, waaronder via de buurtwhatsapp. Drie verdachten werden aangehouden door de politie. De districtsrecherche zoekt nu personen die rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen heeft gezien die zich verdacht ophielden of zich vreemd gedroegen. Daarnaast vraagt de recherche personen die verdachte voertuigen hebben gezien in de straat of in de omgeving zich te melden. Als iets is opgevallen waarvan het vermoeden is dat dit te maken heeft met deze zaak, bel dan de politie.

Signalement
Het signalement van de verdachten is:

- Man 1: licht getint, zwart trainingspak, zwarte jas met capuchon en lang haar tot op zijn schouders.
- Man 2: licht getint, ongeveer 30 jaar, zwart haar tot op zijn schouders, slank postuur, zwarte trainingsbroek, zwarte bodywarmer met daaronder een grijs t-shirt.
- Man 3: licht getint, ongeveer 20 jaar, slank postuur, blauw trainingspak met gele strepen.

Alle informatie is welkom, meldt de politie. Reageren kan via deze link of bel naar 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.Gerelateerd