Categorieën

Service

Getuigen van zware mishandeling gezocht

Getuigen van zware mishandeling gezocht
112

Getuigen van zware mishandeling gezocht

  • Redactie
  • 12-01-2015
  • 112
Getuigen van zware mishandeling gezocht

Foto Portaalnieuws

MAASSLUIS - De recherche van het district oost is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling van een 22-jarige man. Hij liep hierbij meerdere breuken in zijn gezicht op. Het incident vond in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats op de Fenacoliuslaan. 

Rond 1.30 uur werd het slachtoffer uit Vlaardingen benaderd door drie mannen. Ze begonnen met het slaan en schoppen van de Vlaardinger. Omstanders waarschuwden de politie. Het drietal liep vervolgens samen met een vrouw in de richting van de Stationsstraat. Agenten hebben direct de omgeving uitgekamd op zoek naar de verdachten. Hierbij zijn de drie niet aangetroffen. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Signalement

Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen wordt het onderzoek voortgezet. De politie komt dan ook graag in contact mensen die meer van deze mishandeling weten of wellicht de daders kennen. De daders zijn drie blanke mannen van ongeveer 25 jaar oud met donker haar. Zij droegen donkere kleding. Eén van hen had een grijze capuchon. Na de mishandeling liepen zij samen met een vrouw richting de Stationsstraat.

Getuigen of mensen die meer over deze mishandeling weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000.