Gewapende overval Lidl in Opsporing Verzocht

16-11-2020 112 Redactie

MAASSLUIS – In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de gewapende overval op de Lidl. Medewerkers van de Lidl werden tijdens de overval op zaterdagavond 4 januari bedreigd en vastgebonden.

De supermarkt was op 4 januari om 20.00 uur gesloten toen het personeel nog aan het werk was. Plotseling werd één van hen overvallen door drie mannen met vuurwapens . Zij droegen bivakmutsen of waren gemaskerd. Tijdens de overval werd ook gebruikt gemaakt van een mes en werden de medewerkers bedreigd en vastgebonden.

Gevlucht
De mannen gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke bezittingen van de medewerkers en met geld. Zij zijn in onbekende richting gevlucht. Onderweg zijn zij nog delen van de buit verloren en die heeft de politie veiliggesteld en onderzocht op sporen.

Opsporing Verzocht
In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond om 20.35 uur aandacht besteed aan de overval. Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek naar de daders? Bel 0900-88844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.Gerelateerd