Gijzeling die eindigt in Maassluis in 'Bureau Rijnmond'

14-02-2018 112 Redactie

MAASSLUIS - In Bureau Rijnmond is donderdag 15 februari aandacht voor een bedrijfsoverval in Schiedam dat uit liep in een gijzeling die eindigde in Maassluis.

Een heftige zaak in Schiedam. Op 22 januari wilden twee medewerkers van de supermarkt het vuil buiten zetten, toen zij plotseling werden overvallen door twee mannen met bivakmutsen. De medewerkers werden de winkel in gedwongen onder bedreiging met onder andere een vuurwapen. In de winkel waren nog twee medewerkers aanwezig en alle vier werden gedwongen naar een kantoorruimte te gaan.

De daders gingen er met geld vandoor én namen twee van de vier medewerkers mee. Zij vluchtten met de auto van één van de medewerkers, die ook nog zelf moest rijden. In de buurt van de Gaagweg (terrein Coldenhove) in Maassluis zijn de twee slachtoffers uit de auto gezet en zijn de daders op onbekende wijze gevlucht. De auto van het slachtoffer is achtergebleven.

Tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De uitzending van Bureau Rijnmond is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijmond en wordt elk uur tot de volgende dag 17.00 uur herhaald.Gerelateerd