Maassluizer aangehouden na fouilleeractie

21-08-2017 112 Redactie

Foto: Politie Feyenoord

MAASSLUIS/ROTTERDAM - Tijdens een 'preventieffouilleeractie' van de politie werd afgelopen weekend een 20-jarige Maassluizer aangehouden in Rotterdam.

De Maassluizer werd met twee anderen aangehouden nadat de politie in hun auto in de Ploegstraat in Rotterdam een lege vuurwapenhouder en hennep werd aangetroffen. De andere twee inzittenden zijn 19 en 25 en komen uit Rotterdam. Bij verder onderzoek in een woning aan De Schere in Rotterdam van één van de inzittenden, troffen agenten ruim een ons zuiver cocaine aan met versnijdingsmiddelen, een gestolen telefoon en een gestolen ID-bewijs.

De preventieffouilleeractie werd in Rotterdam gehouden om overlast in de wijken te bestrijden. Zo werd er onder andere in een kofferbak en onder een bestuurdersstoel van een voertuig ruim 22.650 euro aangetroffen. Omdat de man geen goede verklaring had voor het geld, is het in beslag genomen. Verder werd er tijdens een controle twee vleesmessen en een zakmes aangetroffen, de eigenaren deden hier afstand van.Gerelateerd