Man in boxershort vlucht voor de politie

12-01-2022 112 Redactie

Foto: Politie Waterweg

MAASSLUIS – De politie kreeg een melding van een ruzie in een woning. Dat eindigde in het achtervolgen van een man in zijn boxershort.

De politie ging op de melding af en hoorden voor de deur de stemmen van twee mensen. ,,Na aanbellen wordt het stil in de woning en duurt het lang voordat de deur wordt geopend”, zo meldt de politie. ,,Een vrouw doet open. Zij vertelt dat zij ruzie heeft met haar vriend, maar dat hij er net vandoor is gegaan via het balkon. Hij heeft niet veel kleren aan en wordt gezocht door de politie. In het systeem zien wij dat het klopt.”

Met een extra eenheid zijn de agenten snel naar de achterkant van de flat gelopen. Daar vinden zij een grasveld en wat struiken. ,,Zou hij zich verstopt hebben in de struiken? Wij zoeken de bosjes af. Ergens kraakt wat. Tussen de takken door zien we een man in zijn boxershort zitten. Hij is ontdekt en zet het op een rennen. Op blote voeten gaat hij er vandoor. Wij rennen er achteraan. Hij is snel maar mijn collega ook. Een paar straten verderop hebben we hem te pakken. Hij zit onder de krassen van de struiken en hij rilt van de kou.”

De agenten brengen de man naar het bureau. ,,Daar kan hij opwarmen en de rechercheurs met hem het verhoor in gaan. Daarna kan hij nog een tijdje zijn resterende straf uitzitten.”Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date