Politie helpt hoogzwangere vrouw uit file

21-04-2018 112 Redactie

Foto: Facebook Politiebureau Westland

MAASSLUIS - Een hoogzwangere vrouw werd ongeveer twee weken geleden te hulp geschoten door de politie, omdat zij in de file stond op de A20 ter hoogte van Maassluis. De vrouw bracht deze week een bezoek aan het politieteam.

Een bijzonder verhaal van Politie Westland. Ongeveer twee weken geleden kreeg de politie de melding ter plaatse te gaan op de A20 ter hoogte van Maassluis. Daar stond een hoogzwangere vrouw in de file terwijl zij onderweg was naar het ziekenhuis.

De vrouw had inmiddels behoorlijke weeën en kon ieder moment gaan bevallen. De politie is ter plaatse gegaan om de vrouw, in haar auto, met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te brengen.

De moeder kwam deze week met de pasgeboren Damian langs bij het Politiebureau Westland voor het brengen van een kleine attentie. 'Ook dat is politiewerk' schrijft het politiebureau Westland. 'De politie mag in principe geen attenties aannemen want daar doen we ons werk niet voor. Maar stiekem zijn we erg benieuwd hoe kleine Damian eruit ziet. Dat we daar een attentie bij krijgen is ontzettend lief'.Gerelateerd