Politie op zoek naar vierde inbreker

19-07-2019 112 Redactie

REGIO/VLAARDINGEN - Donderdagavond probeerden vermoedelijk vier jonge mannen rond 20.30 uur in te breken bij een winkel aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden. Naar de vierde is de politie nog op zoek. De politie vraagt getuigen contact op te nemen. Omdat getuigen en ook de verdachte niet gebonden zijn aan stadsgrenzen, plaatsen we de oproep.

Een oplettende bewoner belde met de politie naar aanleiding van een groep jonge mannen die rond hing bij het winkelpand. De bewoner hoorde een hoop kabaal en zag dat een deur was opengebroken. De verdachten zetten het vervolgens, zonder buit, op het rennen. Twee 25-jarige mannen uit Dordrecht en Vlaardingen konden direct worden aangehouden. Een derde verdachte, een 17-jarige jongen uit Vlaardingen, is vanmorgen in zijn woning aangehouden. De vierde verdachte is gevlucht via de achterzijde van het gebouw. De politie onderzoekt de zaak.

Getuigen gezocht

De politie is nog op zoek naar een vierde verdachte. Heeft u iets verdachts gezien rond 20.30 uur op de Van Hogendorplaan of heeft u camera’s hangen en dit nog niet gemeld bij de politie? Bel dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of meld op www.meldmisdaadanoniem.nl.Gerelateerd