Politie zoekt berovers Maassluise Nel

23-02-2017 112 Redactie

MAASSLUIS - De politie is op zoek naar twee vrouwen die de 75-jarige Nel uit Maassluis hebben beroofd. In het tv-programma Bureau Rijnmond worden getuigen verzocht zich te melden.

Nel deed boodschappen bij supermarkt Jumbo waar haar pincode door twee dames werd afgekeken. Nel vertelt aan Bureau Rijnmond: "Ik kijk altijd goed om mij heen, maar nu heb ik niks gemerkt." Nadat zij naar buiten is gelopen, wordt ze in haar rug geduwd. De twee dames krijgen haar portomonnee te pakken, maar geven deze vervolgens wel terug.

De Maassluise Nel voelt dat het foute boel is. Thuis aangekomen kijkt ze in haar portomonnee en ziet ze dat haar pinpas mist. Ondertussen hebben de twee berovers al geld van haar rekening gehaald bij de pinautomaat aan de Mesdaglaan.

De politie wil weten wie de twee dames zijn en roepen getuigen op contact met hen op te nemen. Getuigen kunnen zich melden via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma op RTV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Het programma is op donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.Gerelateerd