Politie zoekt getuigen overval BP-tankstation Vlaardingen

04-09-2019 112 Redactie

VLAARDINGEN - Op maandag 2 september is rond 13.00 uur een tankstation aan de Marathonweg in Vlaardingen overvallen. Agenten startten direct een onderzoek, maar helaas heeft dit nog niet geleid tot het vinden van de dader. De politie komt daarom graag in contact met mensen, wellicht Maassluizers, die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

Gekleed in een zwart/grijs houthakkersvest met daaronder een zwarte capuchon en spijkerbroek, stapte een man aan het begin van de middag het BP-tankstation binnen. De man deed alsof hij iets kwam kopen, bedreigde vervolgens de baliemedewerker met een mes en eiste geld. Hij vluchtte op een oranje damesfiets, in de richting van McDonalds aan de Westlandseweg, met een flink geldbedrag als buit.

De politie heeft getuigen gehoord en bewakingsbeelden in beslag genomen. De dader is nog niet gevonden.

Signalement

De man fietste weg op een oranje damesfiets met bagagerek voorop, vermoedelijk in de richting de McDonalds aan de Westlandseweg. Hij heeft een blanke huidskleur, is 30-35 jaar, 1.75m lang en heeft een normaal postuur. Opvallend was zijn zwart, grijze houthakkersvest met een zwarte capuchon. Hij droeg een zwarte pet met wit logo en een zwarte zonnebril.

Tips of camerabeelden?

Heeft u tips of een camerasysteem in deze of in één van de omliggende straten en is de verdachte hierop te zien, dan zou de politie deze beelden graag ontvangen voor het onderzoek. U kunt bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, bel dan M. via 0800-7000.Gerelateerd