Puppy gestolen bij inbraak

22-10-2018 112 Redactie

Karel is ruim twintig weken oud en wordt gemist. (Foto: eigenaar)

Laatste nieuws: Karel is terecht. De gestolen pup stond voor de deur - in een boodschappentas - bij een Haagse dierenarts. Eigenaren Sebastiaan de Leukste en Toon van Diemen zijn uitgelaten blij. Karel maakt het goed. De Leukste en Van Diemen bedanken iedereen die naar Karel heeft uitgekeken. De link tussen Den Haag en Schiedam kon snel worden gelegd dankzij een chip die Karel droeg.

***

MAASSLUIS/SCHIEDAM - Brenda Vogelaar en haar dochter Rowena roepen Schiedammers - en anderen - op uit te kijken naar Karel. Karel is een jonge hond die vannacht is meegenomen uit een woning in Schiedam Centrum. Wellicht heeft een Maassluizer de gouden tip?

Karel is een jonge hond, een Bostonterriër. Hij is vannacht meegenomen uit een woning in Schiedam-Centrum, bij een inbraak. De dames schrijven: "Vannacht rond vier uur is er bij vrienden van ons ingebroken, omgeving Westvest. Ze hebben veel spullen meegenomen, maar het allerergste: ook een puppy van 20+- weken!"

Ze roepen ieder die is heeft meegekregen van de inbraak, of die iets weet over Karel - ze vrezen dat hij te koop wordt aangeboden - dat door te geven. Dat kan door te bellen naar: 06-24897774.Gerelateerd