Rokende Porsche op Westlandseweg blijkt onverzekerd

17-11-2022 112 Redactie

Fotografie: 112MaasMedia

MAASSLUIS - Donderdagochtend 17 november omstreeks 11.27 uur ontvingen de politie en brandweer een melding van een mogelijke autobrand aan de Westlandseweg, ter hoogte van de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis.

Onder de motorkap van een Porsche Panamera 4S kwam een rookontwikkeling vandaan. Hierop zette de bestuurder zijn voertuig aan de kant en hij schakelde de brandweer in. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De Westlandseweg tussen de Dr. Jan Schoutenlaan in de richting van rotonde met de Kwartellaan, werd tijdelijk afgesloten.

Na onderzoek van de brandweer bleek de rookontwikkeling veroorzaakt te worden door een technisch mankement met koelvloeistof. Er bleek geen sprake van brand. De brandweer kon al vrij snel weer terug naar de kazerne. 

Onverzekerd
Het voertuig blijkt volgens het Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW) onverzekerd te zijn. Deze onverzekerde Porsche Panamera heeft volgens het RDW geen WA-verzekering en had daarom helemaal niet de weg op gemogen. Het voertuig heeft volgens het RDW een catalogusprijs van ruim 183 duizend euro.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date