Wie herkent overvallers Lidl?

14-09-2018 112 Redactie

Foto: Politie

MAASSLUIS - Het zal je maar gebeuren. Twee mannen met een bivakmuts tegenover je. Het personeel van een Lidl op de Westeinde in Maassluis kreeg er vrijdagavond 11 mei mee te maken. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de schrik zat er goed in. De politie is op zoek naar de identiteit van de daders en heeft beelden vrijgegeven. Wie herkent ze?

De supermarkt is inmiddels weg, maar de daders lopen nog vrij rond. Die avond kwamen twee personen tegen sluitingstijd binnen. Ze droegen bivakmutsen en waren dus niet te herkennen. Eén van de personen, geheel in het zwart gekleed, trachtte met een schroevendraaier een kassalade uit de kassa te verwijderen. Dit lukt hem echter niet waarna hij bij de schuifdeur ging staan.

De tweede overvaller, gekleed in een zwarte broek en een groene jas, was in het bezit van een breekijzer. Hij had bij een andere kassa wel succes waar hij met het breekijzer een kassalade wist te stelen. Deze verdween in een tas waarna het tweetal vluchtte. Ze vertrokken linksaf het Westeinde op.

Contact

Wie herkent het duo? Ze staan op beelden van de supermarkt. Laat het de politie weten via 0800-6070 of gebruik het tipformulier. Anoniem melden kan ook: Bel Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer: 0800-7000.Gerelateerd