Zaterdag 26 november

26-11-2016 Agenda Redactie

MAASSLUIS - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Maassluise clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@maassluis24.nl.  

Expositie Douanehuisje


MAASSLUIS - Maassluise kunstenaars Hans en Manja Korving exposeren de gehele maand november hun glaskunst in het Douanehuisje. Manja en Hans hebben zich gespecialiseerd in glasfusen. Dit is het samensmelten van verschillende stukken glas in een oven bij een temperatuur tussen de 700 en 800 graden. Tijdens de openingstijdens worden demonstraties gegeven. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen gratis zelf proberen op een vlam glasdraden te trekken of een kraal van glas te maken. De openingstijden zijn zaterdag, zondag en woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Vanwege de intocht van Sinterklaas is het Douanehuisje op zaterdag 12 november al om 10.00 uur geopend. Het Douanehuisje is te vinden aan de Govert van Wijnkade 52.


Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Steendijkpolder


MAASSLUIS - Sinterklaas bezoekt op zaterdag 26 november Winkelcentrum Steendijkpolder. De goedheiligman is van 11.30 tot 15.00 uur aanwezig om met kindjes op de foto te gaan en handjes te schudden. Winkelcentrum Steendijkpolder is te vinden aan de Westeinde 2-38.


Brainstorm Week van de Cultuur


MAASSLUIS - De Culturele Raad Maassluis (CRM) nodigt iedereen uit om op zaterdag 26 november mee te denken over de invulling van de Week van de Cultuur in 2017. Tijdens een brainstormsessie hoort de werkgroep graag van de ideeen van Maassluizers. Tijdens de Week van de Cultuur wil de werkgroep van dit evenement de Maassluise (amateur)cultuur in het zonnetje zetten. Heb je bijvoorbeeld altijd al een masterclass van iemand willen volgen of eens willen optreden met een bepaalde artiest? De CRM hoort juist graag van ideeen en samenwerkingen die anders misschien niet mogelijk zouden zijn. De brainstormsessie vindt plaats op zaterdag 26 november van 10.00 uur tot 11.30 uur in Theater Koningshof. De koffie staat dan klaar.

Gerelateerd
Reacties