'In contact met je baby' bij Kinderpraktijk Bimbi

13-06-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - De cursus ‘In contact met je baby’ bij Kinderpraktijk Bimbi heeft een heerlijk programma voor ouder en baby om op een fijne, veilige en ontspannen manier met elkaar bezig te zijn. Er wordt aandacht besteed aan yoga- en massagetechnieken en ouders worden meegenomen in het communiceren en spelen met hun baby door middel van babygebaren, liedjes, muziek en spelletjes.

Baby’s en jonge kinderen zijn erg gevoelig voor lichamelijk contact, liefdevolle aandacht en rust. Door positieve aanraking kun je op een liefdevolle manier overprikkeling van je baby voorkomen en leert je baby diep te kunnen ontspannen. Het geeft je baby of jonge kind begrenzing en omhulling van het lichaam en zorgt voor rust en ontspanning. Als ouder leer je babytaal te verstaan en ervaar je meer vertrouwen en kracht. En bovenal stimuleert het plezier tussen jullie beiden!

Tijdens de bijeenkomst is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen, te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft. De cursus is bedoeld voor ouders met een baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. We komen 4 keer één uur bij elkaar in onze praktijk in Maassluis. Bij afsluiting krijg je een mooi tas met handige middelen op thuis te gebruiken. 

Aankomende data zijn:

Woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur
Data: 21 aug, 28 aug, 4 sept en 11 sept (2019).

Woensdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur
Data: 29 okt, 5 nov, 12 nov en 19 nov (2019).

Ook in eind januari/begin februari zal er een babycursus starten. De data hiervoor volgt in de komende maanden. 

Voor meer informatie over deze cursus en aanmelding, klik hier!

Gerelateerd