Alzheimer Café: afsluiting van het seizoen met Simply Six

13-06-2018 Gezond Redactie

Op dinsdag 19 juni is het de laatste bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis van het seizoen in De Tweemaster, aan het Vondelpark 2 te Maassluis. We sluiten dit feestelijk af met de zanggroep “Simply Six”. Zij hebben speciaal voor deze avond een programma gemaakt.

De zanggroep Simply Six bestaat uit 4 zangeressen en een geluidsman. Zij zingen verschillende liedjes en op een aantal hiervan hebben zij een eigen tekst gemaakt. Dit maakt dat het allemaal klinkt alsof het alleen voor u geschreven is. Kom u genieten van deze bijzondere avond en neem gerust iemand mee.

Het Alzheimer Café Maassluis is gratis toegankelijk en de zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.Gerelateerd