Alzheimer Café Maassluis: Levenstestament

07-02-2020 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Op dinsdagavond 18 februari bent u weer van harte welkom bij het Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster. Het thema van deze avond is Levenstestament. De gastspreker mr. J.D. (Joyce) van der Zande, kandidaat-notaris, werkzaam bij Westland Partners vertelt u vrijblijvend over dit testament.

Bij verschillende vormen van dementie komt vroeg of laat het moment dat u zelf niet meer de regie heeft. Daarom is het belangrijk om na te denken over wat uw wensen zijn. Met een levenstestament houdt u zelf de regie en worden de zaken volgens uw wensen geregeld op het moment dat u dit zelf niet meer kunt. Ook worden lastige situaties voor uw naasten voorkomen door het tijdig vastleggen van uw wensen in een levenstestament. Wanneer er niets is vastgelegd moeten uw naasten soms naar de rechtbank om zaken te regelen. Mr. J.D. (Joyce) van der Zande vertelt u over de mogelijkheden en geeft u op deze avond voldoende ruimte voor het stellen van uw persoonlijke vragen op dit gebied.

Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis. Entree, koffie en thee zijn gratis en neem gerust iemand mee. Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date