Alzheimer Café Maassluis: Wat gebeurt er op de geheugenpoli?

13-05-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Het vermoeden bestaat dat u of uw naaste een vorm van dementie heeft. Misschien heeft de huisarts u al doorverwezen. Maar wat kunt u verwachten op de geheugenpoli? Hoe verloopt een screening en hoe wordt de diagnose gesteld? Op dinsdagavond 21 mei beantwoordt Marga van Buitenen, consultatief geriatrie verpleegkundige op de geheugen polikliniek Franciscus Vlietland, graag uw vragen tijdens het Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster.

Op de geheugenpoli werken verschillende specialisten samen om een goed beeld te krijgen van de oorzaak van geheugenproblemen van de mensen die de geheugenpoli bezoeken. Marga gaat in op hoe u of uw naaste gebruik kunnen maken van deze afdeling en hoe afspraken op elkaar worden afgestemd. Ook is er voldoende ruimte voor vragen.

Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis. Entree, koffie en thee zijn gratis en neem gerust iemand mee. Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee, aanmelden is niet nodig. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord.

Gerelateerd