Categorieën

Service

Alzheimer Café Maassluis: Wet langdurige zorg

Alzheimer Café Maassluis: Wet langdurige zorg
Gezond

Alzheimer Café Maassluis: Wet langdurige zorg

  • Advertorial
  • 10-10-2019
  • Gezond
Alzheimer Café Maassluis: Wet langdurige zorg
MAASSLUIS - Op dinsdagavond 15 oktober bent u weer van harte welkom bij het Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster. Het thema deze avond: Wet langdurige zorg (WLZ): wat betekent dit voor mensen met dementie? Sofie Bruist, Beleidsmedewerker bij DSW Zorgverzekeraar is gastspreker deze avond.

Wanneer iemand afhankelijk wordt van zorg, bijvoorbeeld in een verpleeghuis, is de kans groot dat deze persoon geconfronteerd wordt met de WLZ. Het Zorgkantoor voert deze wet uit en kan vanuit deze rol veel betekenen voor mensen die zorg ontvangen die vanuit deze wet gefinancierd wordt. Deze avond leert u hoe de WLZ werkt en wat het zorgkantoor voor u als persoon kan betekenen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Het Alzheimer Café Maassluis vindt plaats in De Tweemaster, Vondelpark 2 in Maassluis. Entree, koffie en thee zijn gratis en neem gerust iemand mee. Inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →