Alzheimer Café: Samen op weg!

14-09-2022 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Op dinsdag 20 september is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café in De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis. Het thema van deze avond is als het thema van Wereld Alzheimer Dag: 'Samen op weg!'.

Samen bewegen en elkaar ontmoeten is belangrijk voor iedereen. Onze gastspreker Mariëlle van Santen zal dit toelichten tijdens deze avond. Mariëlle werkt als vitaliteitscoach bij SeniorenWelzijn in Maassluis. Kom gerust een kijkje nemen en neem iemand mee, u bent van harte welkom. Het Alzheimer Café is gratis toegankelijk inclusief koffie en thee. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend, het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen. Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Stichting Mantelzorg Nieuwe-Waterweg Noord.Gerelateerd