Argos L'Entrée over vakanties voor ouderen

31-08-2018 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Na een heerlijke zomervakantie gaan we met Argos L’Entrée nog even nagenieten. Komende maand is het onderwerp namelijk “Vakanties voor Ouderen”. Onze gastspreker is deze keer iemand van The Travel Club, persoonlijke reisadviseurs, die u informatie zal geven over reizen speciaal voor ouderen.

Sinds kort biedt The Travel Club in samenwerking met Ouderen vakanties ook vakanties voor mensen met een lichte zorgvraag. Er is een reisaanbod samengesteld voor ouderen die net niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, durven of willen gaan. 

Er zijn talloze redenen te bedenken om The Travel Club uw reis te laten organiseren: Bijvoorbeeld zodat u de zekerheid hebt dat in het hotel een lift aanwezig is. Of dat u een hulpmiddel, zoals een rollator, kunt meenemen of ter plekke kunt huren. En misschien nog wel het belangrijkste: dat het reistempo is aangepast aan de wensen van de reiziger.

Op woensdag 5 september bent u van harte welkom in Parkhof aan de Schubertlaan 2 in Maassluis. Vanaf 9.30 uur is de inloop. Het programma start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Argos l’Entrée Voorlichting en Preventie

Argos l’Entrée Voorlichting en Preventie is een laagdrempelig informatiepunt voor zelfstandig thuis wonende senioren. Iedere maand organiseren wij themabijeenkomsten om hen gratis en vrijblijvend te informeren over zeer uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met gezond ouder worden. Tijdens de bijeenkomsten nodigen wij vaak deskundige gastsprekers uit over desbetreffende onderwerp. Iedere eerste woensdag van de maand is deze informatieve bijeenkomst in Dagcentrum Parkhof in Maassluis.

Gerelateerd