Argos Zorggroep ontvangt keurmerk Partner in sociaal ondernemen

06-10-2021 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Op 23 september 2021 ontving Karin Hersbach, Manager Communicatie & Services bij Argos Zorggroep, het keurmerk Partner in sociaal ondernemen uit handen van de Maassluise wethouder Sjoerd Kuiper. Het keurmerk laat zien dat Argos Zorggroep sociaal onderneemt en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen biedt.

De Samenwerking tussen Argos Zorggroep en Stroomopwaarts is van grote betekenis: ,,Het is een win-win situatie", licht Karin Hersbach, toe, ,,In de zorg kunnen we altijd mensen met een zorghart gebruiken en via Stroomopwaarts vinden we een match met mensen die graag willen werken in de zorg. Bijvoorbeeld tijdens een stageplek in onze huizen of als medewerker in de huishoudelijke hulp bij ouderen thuis. Als alles past, kunnen zij bij ons aan de slag. Hiermee zijn niet alleen wij en de medewerker geholpen, maar ook de cliënt die de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft."

Argos Zorggroep is trots op het keurmerk en in het bijzonder op de goede samenwerking die hierbij komt kijken. ,,Wij hopen natuurlijk dat meer organisaties in de regio ons voorbeeld volgen en ook partner in sociaal ondernemen worden", aldus Karin Hersbach.Gerelateerd