Bereik jij jouw doel?

27-09-2020 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Het leven van ieder mens is als een weg die bewandeld wordt. Een weg waarvan je niet altijd weet waar die naartoe leidt. Als je een doel wil bereiken dan kan de weg soms moeilijk begaanbaar zijn. Je komt allerlei obstakels tegen en hoe ga je om met teleurstelling en tegenslag?

De kunst van het leven is hoe je hiermee omgaat. Als je in de put zit is er altijd iemand die je de hand wil reiken om je eruit te trekken. Soms komt er net iemand op het goede moment, om je te helpen. Steek je hand uit om geholpen te worden, maar steek je hand ook uit om iemand te hulp te schieten. Wanneer mensen elkaar helpen is de levensweg veel makkelijker.

In een relatie tussen twee mensen ontstaat een onvermoede derde. Zoiets als één plus één is drie. Niet zichtbaar, maar toch aanwezig. Met wie heb jij die derde bij je? Mijn ervaring is dat de Geest van God goede interactie tussen mensen creëert. Meer nog: ik geloof dat God naar mensen omziet. Het is van levensbelang te leren gaan in de kracht van Zijn liefde. En….je bent nooit alleen!

Hulp
Ben je op zoek naar iemand die jou met tijd en aandacht psychologische hulp kan geven? Ik kan je op een professionele manier begeleiden zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Rianne Noordzij
Psychosociale therapie en hulp in familierelaties
06 414 80 250
pastorale@riannenoordzij.nl
www.riannenoordzij.nl

Gerelateerd