Beter leren omgaan met stress en veranderingen?

13-02-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Op dinsdag 26 maart 2019 start een mindfulness training van 19.30 tot 21.30 uur bij De Tafel van Vlaardingen. Deze training duurt acht weken en wordt gegeven door Karin van den Bos, Coach en Mindfulness trainer, en Angela Koolmees, Psycholoog en Mindfulness trainer. In sessies van twee uur reiken de gecertificeerde trainers de deelnemers handvatten aan van mindfulness in een ontspannen en gezellige sfeer. Er wordt ook veel geoefend in groepsverband om zo stapsgewijs van en met elkaar te leren.

Tijdens de training leren de deelnemers om uit negatieve gedachtencirkels te stappen, om te gaan met veranderingen en moeilijke omstandigheden, hoe ze automatische gedragspatronen kunnen doorbreken en hoe ze weer contact met het lichaam kunnen maken. Uit eerdere trainingen blijkt dat de deelnemers meer rust en balans ervaren en ook betere keuzes kunnen maken. De wetenschap heeft aangetoond dat er veel aantoonbare positieve effecten zijn van mindfulness bij onder andere stress, burn-out, depressie en diverse lichamelijke en psychische aandoeningen.

Deelnemers gezocht

De training is met name bedoeld voor mensen, die beter voor zichzelf willen zorgen, meer uit hun dag willen halen, willen genieten van het leven, beter met veranderingen willen leren omgaan en meer rust willen ervaren. Bedrijven kunnen hun werknemers hiervoor uiteraard ook aanmelden. 

Bent u geïnteresseerd, maar wilt u liever toch eerst kijken of mindfulness bij u past? Er wordt ook een introductie workshop gegeven op 6 en 18 maart 2019 van 19.00 tot 21.30 uur. Deze workshop is bedoeld voor particulieren en werknemers van bedrijven. De kosten per persoon zijn € 20,-.

U kunt u aanmelden via: karin@karinvandenboscoaching.nl of angelakoolmees@gmail.com. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Karin van den Bos via 06-18 858 626 of Angela Koolmees via 06-44 696 977.

Gerelateerd