Beter leren omgaan met stress en veranderingen?

09-04-2019 Gezond Advertorial

VLAARDINGEN - Op maandag 6 mei 2019 start wederom een mindfulness training. Deze training duurt acht weken en wordt gegeven door Karin van den Bos, Coach en Angela Koolmees, Psycholoog; beiden zijn gecertificeerd mindfulness trainer.

Wat leer je?
In sessies van twee uur in een ontspannen en gezellige sfeer, leer je stapsgewijs mindfulness. Je leert om uit negatieve gedachten te stappen, om te gaan met veranderingen en moeilijke omstandigheden, je word je bewuster van automatische patronen en welke invloed emoties hebben op het lichaam.

Ervaringen
Uit eerdere trainingen blijkt dat de deelnemers onder andere:

  • meer rust en balans ervaren;
  • beter slapen;
  • minder stress ervaren;
  • minder vervelende gevoelens en piekergedachten hebben;
  • zich positiever en energieker voelen.

De wetenschap heeft aangetoond dat mindfulness vele positieve effecten heeft bij stress, burn-out, depressie en diverse andere lichamelijke en psychische aandoeningen. De werkzaamheid van mindfulness op deze klachten ligt in de positieve invloed op de breinstructuren die ten grondslag liggen aan somberheid, angst, stress en irritatie.

Voor wie?
De training is voor iedereen die een stevige basis in het leven wil hebben, beter voor zichzelf wil zorgen, bewuster in het leven wil staan en meer rust wil ervaren. Bedrijven kunnen hun werknemers hiervoor uiteraard ook aanmelden. De training is ook geschikt als je al eens een 8-weekse training gevolgd en je deze nog een keer wilt doen om je beoefening op te frissen of weer in de structuur van het oefenen te komen 

Introductieworkshop
Ben je geïnteresseerd, maar wil je liever eerst kijken of mindfulness bij je past? Op dinsdag 30 april 2019 van 19.30 tot 21.30 uur is er een introductieworkshop bij De Tafel van Vlaardingen. De kosten per persoon zijn € 20,-. 

Praktisch
Voor particulieren bedragen de kosten €400,- inclusief btw.,
Voor medewerkers van bedrijven bedragen de kosten €400,- exclusief btw. 
Voor herhalers bedragen de kosten €200,- inclusief btw voor particulieren en exclusief BTW voor medewerkers van bedrijven.
Deze kosten zijn inclusief intake, syllabus, audiomateriaal en koffie/thee. 

Aanmelden via karin@karinvandenboscoaching.nl of angelakoolmees@gmail.com. Voor vragen, kun je contact opnemen met Karin via 06-18 858 626 of Angela via 06-44 696 977.

Gerelateerd