Collega-vrijwilligers gezocht in Maassluis!

11-10-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Sluit jij je aan bij de ruim 200 vrijwilligers van de OproepCentrale? Dan weet je één ding zeker, en dat is dat je gekoppeld wordt aan een cliënt die écht bij je past. Onze coördinatoren houden namelijk rekening met jouw beschikbaarheid en voorkeuren en zo maken wij een match op maat. Al ruim 30 jaar is deze aanpak van de OproepCentrale een groot succes voor cliënten én vrijwilligers!

Bij de OproepCentrale zijn veel vrijwilligers actief. Sommigen bouwen een gezellig contact op met mensen die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten meer hebben. Andere vrijwilligers gaan lekker naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Er zijn ook vrijwilligers die zich inzetten als begeleider bij de Begeleidende Vervoersservice OproepCentrale (BVO).

Zoals je leest, is vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale heel divers. Bovendien biedt de OproepCentrale haar vrijwilligers interessante cursussen en leuke bijeenkomsten. Wij zijn actief in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Wil jij ons team van vrijwilligers versterken? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl of neem contact met ons op via 010 - 427 81 77 of per e-mail via info@oproepcentrale.nl.

Gerelateerd