De Tweemaster wint de Veiligvoedsel.nl Award 2022

13-05-2022 Gezond Redactie

Tweemaster wint Veiligvoedsel.nl Award (Fotografie: Roel Dijkstra)

MAASSLUIS - De Tweemaster in Maasluis heeft met Brasserie Midscheeps de Veiligvoedsel.nl Award 2022 gewonnen! Een jaar lang streden 350 zorglocaties en afdelingen voor de felbegeerde Veiligvoedsel.nl Awards. Twee locaties van Argos Zorggroep waren genomineerd in de categorie ‘Beste keuken’. De Meerpaal in Vlaardingen staat op de tweede plaats in de top van ‘Beste keukens van heel Nederland’. Namens het college feliciteert wethouder Corine Bronsveld het verpleeg- en verzorgingshuis met deze geweldige prestatie!

Een topprestatie van de medewerkers van Argos Zorggroep die de voeding verzorgen. Zij hebben de jaarlijkse keurmerkaudits van Stichting Veiligvoedsel.nl met een prachtig resultaat doorlopen. Een veilig gevoel voor de bewoners en bezoekers van Argos Zorggroep. De Tweemaster in Maassluis won met Brasserie Midscheeps in 2020 al eens de Veiligvoedsel.nl Award. Dat zij nu weer gewonnen hebben, geeft aan dat de voedselveiligheid continue op orde is.

Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Daarmee geeft de stichting positieve aandacht aan de medewerkers die er elke dag voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de voedselverwerking. Alle huizen van Argos Zorggroep beschikken over het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Hiermee laten zorginstellingen aan al hun klanten, gasten en bezoekers zien, dat de voedselveiligheid in hun proces en producten in orde is en dat zij de voedselveiligheid waarborgen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date