Doe jezelf een workshop cadeau

15-11-2018 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Op 6 december van 19.00 tot 21.00 uur houdt Minters Mantelzorg een workshop ‘Klein geluk voor de mantelzorger’. Inge Jager behandelt in deze workshop haar gelijknamige boekje.

Klein geluk voor de mantelzorger helpt mantelzorgers goed voor zichzelf te zorgen. Hoe je ter plekke klein geluk in een situatie kunt aanbrengen, is te leren tijdens de workshop met behulp van een lijst met verschillende behoeftes. Of je nu behoefte hebt aan rust, steun, energie of vrolijkheid, tijdens de workshop zijn er meer dan genoeg suggesties om hierin te voorzien. En dat helpt op zijn beurt weer om een goede mantelzorger te zijn.

Dus gun jezelf in de feestmaand een cadeau en geef je voor 26 november op voor Klein geluk voor de mantelzorger bij Minters Mantelzorg: info@mintersmantelzorg.nl of 010-4351022. Deelname is gratis met uitzondering van een consumptie na afloop. De workshop wordt gehouden in het Cultureel Ontmoetingscentrum Kade 40 aan de Westhavenkade 40 in Vlaardingen. Wees er snel bij want de aanmeldingen komen al binnen en er zit een maximum aan het aantal deelnemers.

Gerelateerd