Een weerbare start voor het nieuwe jaar!

30-12-2018 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Rots en water is een sociale vaardigheidstraining. Door te oefenen en te praten met anderen, leren kinderen bij Kinderpraktijk Bimbi om in te schatten wanneer je een rots kunt zijn en wanneer water. Bij deze training leren kinderen door middel van doen. Rots staat voor eigen kracht; het nee durven zeggen en eigen grenzen leren kennen en durven aangeven. Water staat voor het contact met de buitenwereld; een hand geven en elkaar leren kennen. Dit op eigen tempo en nooit ten koste van jezelf of je eigenwaarde.

Vanuit deze principes hebben we een training van zes bijeenkomsten samengesteld waarin we kinderen handvatten geven door middel van oefeningen en plezier. Vertrouwen geven en nemen is hierbij de rode draad. Wij zijn er van overtuigd dat deze training het zaadje kan zijn tot een goede ontwikkeling van eigen kennen en kunnen.

De volledige training bestaat uit zes bijeenkomsten van ieder 60 minuten. Er zijn minimaal twee oudermomenten, met daarnaast altijd de ruimte voor een persoonlijk gesprek. Wij ontvangen de kinderen op de dinsdagmiddag van 16:15 tot 17:15 in onze praktijk in Maassluis. De data zijn: 8-01 / 15-01 / 22-01 / 29-01 / 5-02 / 12-02 (2019).

Nieuwjaarsactie!

Een mooie Nieuwjaarsactie die loopt tot zondag 6 januari! De training van de dinsdagmiddag kost momenteel slechts €85,- en kan mogelijk in maximaal drie termijnen betaald worden.

Er is zijn nog maar beperkte plekken beschikbaar, omdat wij bewust zeer kleine groepen hanteren. Op deze manier blijf het kind zichtbaar en verdwijnt het niet in een grote groep waarbij groepsdruk een rol zou kunnen spelen.

Ook uw kind deze mooie training cadeau geven? Download het inschrijfformulier en mail ons naar: info@bimbiondersteuning.nl.

Gerelateerd