High tea, voorstelling en workshops tijdens Week van de Mantelzorg

19-10-2022 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Ook dit jaar wordt er door de gemeente Maassluis waardering uitgesproken voor de mantelzorgers. Deze wordt in samenwerking met Minters Mantelzorg uitgezet door een aantal diverse activiteiten te organiseren in de week van 7 t/m 12 november.

De activiteiten zijn voor mantelzorgers in Maassluis. Deelname is gratis. Op onze website vind u een overzicht van de activiteiten. www.mintersmantelzorg.nl. Naast een High tea en voorstelling in Koningshof staan er in die week ook nog een aantal mooie (gratis) workshops op het programma, zoals:

  • Maandag 7 november 14:00 uur – Een yoga workshop van Carin Stolze
  • Dinsdag 8 november 10:00 uur – Workshop (ver) Beeld en Schrijf; Elly van Baalen geeft een workshop waarin beeld en schrijven centraal staat.
  • Vrijdag 11 november 10:30 uur - Workshop Tai-Chi Tao verzorgd door Hans Poot.

Alle workshops vinden plaats in Koningshof en zijn gratis voor mantelzorgers. Koffie en thee inbegrepen. Aanmelden voor de activiteiten kan nog tot 24 oktober via info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van; naam, activiteit en dag. Wij nodigen u uit om u aan te melden! We hopen u te ontmoeten tijdens één van de activiteiten in de Week van de Mantelzorg.Gerelateerd