Kinderpraktijk Bimbi doet mee met de Week van de Opvoeding

12-09-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Van 7 t/m 13 oktober is het weer de Week van de Opvoeding en ook dit jaar doet Kinderpraktijk Bimbi weer mee met allerlei leuke en interessante activiteiten over opvoeden, opgroeien en ouderschap. 

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? Rondom deze vragen organiseert kinderpraktijk Bimbi gratis activiteiten! Wil jij erbij zijn? Wees er snel bij, er zijn nog maar een paar plekjes!

Ons programma voor de week van de opvoeding:

Opvoedparty
Hand in Hand opvoeden en samen in gesprek over diverse opvoedvragen. Onder het genot van een kopje thee en gezonde lekkernijen maak je nieuwe contacten, kunnen ervaringen worden gedeeld, tips worden uitgewisseld en is er altijd ruimte voor een luisterend oor. Voor een goed gesprek over opvoeden vanuit de eigenWIJSheid van ouders! 

Dinsdag 8 oktober 2019 van 19:00 tot 20:00

Mini workshop babymassage
Tijdens deze mini workshop nemen we je mee in de wereld van babymassage. Aan deze workshop mag je deelnemen met je baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. (Nog) geen baby? Geen probleem! Wij hebben prachtige poppen ter beschikking zodat je toch kan deelnemen!

Woensdag 9 oktober 2019 van 09:30 tot 10:30

Aanmelden kan via: https://www.bimbiondersteuning.nl/groepslessen/week-van-de-opvoeding/

 

Gerelateerd