Kinderpraktijk Bimbi gaat verhuizen!

21-10-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS - Eindelijk mogen we dit grote nieuws met jullie allemaal delen. Al enige tijd zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie voor onze praktijk. Zoals vele van jullie weten zitten wij momenteel in een oud schoolgebouw wat ruim een jaar een prettige plek voor ons is geweest. Echter zal het gebouw volgend jaar gerenoveerd worden, waardoor de praktijk genoodzaakt is te verhuizen. Dit vinden wij uiteraard erg jammer, maar we hopen dat een nieuwe plek ook weer nieuwe en fijne energie met zich mee zal brengen.

Sneller dan verwacht is een mooi pand op ons pad gekomen. Wij zijn razend enthousiast! Ons nieuwe pand is gevestigd nabij het centrum van Vlaardingen aan de 2e van Leyden Gaelstraat.

Vlaardingen? Hé wat?
Gelukkig is de reistijd van ons huidige pand naar ons nieuwe pand maar net iets meer dan 10 minuten, wat echt, meer dan, de moeite waard is. Het is een ruime ruimte in een fijne buurt met veel (gratis) parkeergelegenheid. Daarnaast wordt het groene hart in deze wijk gevormd door stadspark ’t Hof, waar wij natuurlijk regelmatig gebruik van zullen maken.

Naar verwachting kan de nieuwe praktijk op maandag 2 december open. Natuurlijk komt er een feestelijke opening! Weten hoe de verhuizing verloopt? We houden je via Facebook, de nieuwsbrief en natuurlijk via onze blog graag op de hoogte!

Gerelateerd