Leerzaam werkbezoek wethouders en Maasdelta aan Argos Zorggroep

20-11-2018 Gezond Advertorial

Frank van der Plas van Maasdelta en wethouders Corine Bronsveld en Sjoerd Kuiper brachten met regiomanager Johan van Eeden van Argos Zorggroep een bezoek aan de 99-jarige heer Scheffers en zijn dochter in seniorenflat De Zonneburcht.

MAASSLUIS - Op vrijdag 16 november was Maassluis het podium voor een werkbezoek van wethouders en Maasdelta aan Argos Zorggroep.

Johan van Eeden, regiomanager Maassluis en Karin Hersbach, manager Marketing & Services bij Argos Zorggroep ontvingen namens de gemeente de wethouders Corine Bronsveld en Sjoerd Kuiper voor een werkbezoek. Vanuit Maasdelta sloot Frank van der Plas aan. Er werd een rondleiding gegeven door het verbouwde De Tweemaster en het gezelschap bracht een bezoek aan de oudste bewoner van de aangrenzende seniorenflat De Zonneburcht, de 99-jarige heer Scheffers.

Aansluitend gingen de aanwezigen in gesprek over het concept ‘Geclusterd wonen plus’ dat Argos Zorggroep in de seniorenflat wil ontwikkelen. Een vernieuwende vorm van wonen, welzijn en zorg als onderdeel van de Woonservicezone in Maassluis Oost. Vervolgens vertrok het gehele gezelschap naar DrieMaasHave. Na een rondleiding werden onderwerpen als wachtlijsten, doelgroepen, plaatsen en doorstromen besproken en gaven we een toelichting op de visies en strategieën van Argos Zorggroep met betrekking deze onderwerpen.

We kijken terug op een leerzaam en verbindend werkbezoek. Als Argos Zorggroep zijn wij trots op onze huizen en de mensen die er werken en we zijn blij met de kans dit te hebben kunnen delen.

Gerelateerd