‘Handsome’ wint Kennispodium 2019!

22-10-2019 Gezond Advertorial

Foto: Argos Zorggroep

MAASSLUIS - Tijdens de zeer geslaagde achtste editie van het jaarlijkse Kennispodium van Argos Zorggroep, won de workshop ‘HANDSOME’ de Argos Academy Award. Het Kennispodium vond op 17 oktober jl. traditiegetrouw plaats in Theater Koningshof in Maassluis.

Michel Bouwens, verpleegkundig coördinator bij Argos Zorggroep, won met deze workshop naast de award ook een geldprijs om dit concept verder te ontwikkelen. De HANDSOME-methode is ontwikkeld om handhygiëne in het verpleeghuis te verbeteren. Binnen deze interactieve en leuke workshop gingen de deelnemers aan de slag met verschillende thema’s. Zo werd het duidelijk waarom en wanneer je handhygiëne moet toepassen.

Het Kennispodium is een jaarlijks terugkerend evenement waar medewerkers van Argos Zorggroep onderling kennis uitwisselen in de vorm van workshops. Het programma startte met een inspirerende lezing van Prof. dr. Jan Klein over veiligheid in de zorg. Daarna volgden de interessante workshops door en voor medewerkers. De dag werd in stijl afgesloten door een bruisende voorstelling van Ernst van der Pasch.

We kijken nu alweer uit naar het Kennispodium van 2020!

Gerelateerd