‘Ontmoeting rondom dementie’ in de bibliotheek

18-10-2018 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Tijdens de Week van de Ontmoeting bieden verschillende maatschappelijke instellingen in Maassluis activiteiten. Zij bieden de uitgelezen kans om andere mensen te ontmoeten. Op dinsdag 23 oktober 2018 volgt, als onderdeel van deze week, de 'Ontmoeting rondom dementie'. Deze bijeenkomst is voor iedereen die meer wil horen of vragen heeft over dementie.

Tijdens deze avond ontmoeten bezoekers andere belangstellenden/betrokkenen en wordt er onder meer besproken wat dementie is en wat de sociale impact van dementie is voor iemand met dementie en voor zijn/haar naasten. Ook komt aan de orde welke mogelijkheden mensen met dementie en hun naasten in de gemeente Maassluis hebben.

Aanmelden

De 'Ontmoeting rondom dementie' is 23 oktober 2018 van 19.00 tot 21.00 uur in de bibliotheek aan de Uiverlaan 18 in Maassluis. Kent u iemand met dementie of voelt u zich betrokken bij dit onderwerp? Meld u aan via ontmoetingmaassluis@gmail.com of 010-4351022 (afdeling Mantelzorg). U bent van harte welkom.

De activiteit wordt georganiseerd door de werkgroep Dementie Vriendelijk Maassluis. Deze werkgroep bestaat uit zorg- en welzijnsorganisaties die actief zijn in de gemeente Maassluis en te maken hebben met mensen met dementie en hun naasten.Gerelateerd