Optreden Myosotis in de Vliet

11-05-2018 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Bewonerscommissie de Vliet krijgt zaterdag 12 mei stichting Myosotis op bezoek. Leden van stichting Myosotis verzorgen deze middag verschillende optredens.

De Bewonerscommissie de Vliet nodig Maassluizers vooral eens kennis te maken met Myosotis en met de recreatieruimte in de Vliet. Er wordt gezorgd voor een welkomskopje koffie of thee met wat lekkers. Tussen de optredens door en na afloop zijn er allerlei lekker hapjes.

Stichting Myosotis is sinds 2006 een stichting, een vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke handicap. Doel is het bevorderen van de maatschappelijk integratie van mensen met een verstandelijke handicap. De Bewonerscommissie de Vliet en Myosotis werken samen om niet alleen de integratie te bevorderen maar ook zowel de verstandelijk gehandicapten als senioren in Maassluis een gezellige middag te bezorgen.

Komt u ook langs? Datum: 12 mei, aanvang 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Kaartjes van beschikbaar bij de bar van de recreatieruimte in de Vliet aan de Arthur van Schendelstraat 25, kosten 3 euro per persoon. Er worden maximaal 60 kaartjes verkocht.

Gerelateerd