OpvoedParty bij Kinderpraktijk Bimbi

18-02-2019 Gezond Advertorial

MAASSLUIS – Behoefte aan een leuk en leerzaam gesprek over opvoeden? Kom dan naar de OpvoedParty georganiseerd door Kinderpraktijk Bimbi. Goed of fout is niet belangrijk. Iedere ouder doet het op zijn/haar manier en daar kunnen anderen weer van leren. In een OpvoedParty vertel je hoe je het doet, niet hoe het moet.

Alle ouders hebben van tijd tot tijd vragen over de opvoeding of willen gewoon eens even hun hart luchten. Bij de OpvoedParty kunnen ouders elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en hun kennis en kunde delen. Ouders hoeven immers niet allemaal zelf het wiel uit te vinden.

De eerstvolgende OpvoedParty bij Kinderpraktijk Bimbi aan de Fenacoliuslaan 3 in Maassluis is op dinsdag 26 februari van 9.30 tot 11.30 en op donderdag 28 maart van 19.00 tot 21.00. Deelname aan de OpvoedParty kost €15,-. Daarvoor ga je na een leuke, gezellige avond vol inspiratie terug naar huis. Natuurlijk is er wat te drinken en wat lekkers. Vergeet ook de toffe goody bag niet mee te nemen!

Met de Rotterdampas kun je nu voor €7,50 jou ticket kopen voor de OpvoedParty. Deze is geldig voor elke OpvoedParty de komende 3 maanden.  

Aanmelden

Stuur een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier digitaal naar Chiara van der Linden via het e-mailadres info@bimbiondersteuning.nl.

Gerelateerd