Categorieën

Service

Praat mee over ouderenbeleid in Maassluis

Praat mee over ouderenbeleid in Maassluis
Gezond

Praat mee over ouderenbeleid in Maassluis

  • Redactie
  • 06-11-2019
  • Gezond
Praat mee over ouderenbeleid in Maassluis
MAASSLUIS - Bent u ouder dan 55 jaar en wilt u graag meepraten over ouderenbeleid in de gemeente Maassluis? Kom dan op woensdag 13 november van 18.00 tot 20.30 uur naar de bijeenkomst in het Witte Kerkje aan de Constantijn Huygensstraat 1 in Maassluis. JSO werkt samen met de gemeente Maassluis aan toekomstplannen voor ouderen op het gebied van wonen, voorzieningen en activiteiten: de Ontwikkelagenda Ouderen. Dit is nodig omdat we gemiddeld ouder worden, het aantal senioren de komende jaren toeneemt en we langer zelfstandig blijven wonen. De gemeente Maassluis wil er zo voor zorgen dat alle Maassluizers waardig ouder kunnen worden en onderdeel blijven van de samenleving.

De bijeenkomst in het Witte Kerkje volgt op gesprekken die zijn gevoerd met aanbieders van wonen, welzijn en zorg in Maassluis en een enquête die is gehouden onder ruim 400 ouderen. 13 november worden de uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd en gaan de onderzoekers daarover in gesprek met de aanwezige ouderen.

Het programma start om 18.00 uur met de inloop en een broodje. Vanaf 18.30 uur worden de bevindingen gepresenteerd en van 19.00 tot 20.30 uur kunnen de ouderen aan werktafels hun visie delen. U kunt zich tot uiterlijk 11 november 2019 aanmelden bij Ines Pruijt van kennis- en adviesbureau JSO. Liefst per e-mail via [email protected] maar per telefoon kan ook: 0182-547888. Er is ruimte voor maximaal 50 deelnemers.