Rode Kruis blij met online pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’

30-03-2020 Gezond Redactie

MAASSLUIS - De huidige coronacrisis treft de samenleving en de Maassluise ondernemers hard. Grand Café de Waker organiseert in samenwerking met ClockAssist op vrijdag 10 april ‘De Slimste Maassluizer’. Een online pubquiz waarbij je veilig thuisblijft volgens de RIVM-maatregelen. De helft van de opbrengst van de quiz gaat naar het Rode Kruis.

Tijd om de handen ineen te slaan, vonden Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Grand Café de Waker en Tom van Eijmeren van ClockAssist. Zij organiseren geheel belangeloos de online pubquiz om het Rode Kruis en lokale ondernemers te steunen. Met de quiz hopen ze inwoners van Maassluis en omstreken een gezellige avond te bezorgen.

Deelname en bijdrage
De organisatoren zijn enthousiast: ,,Wij vragen een kleine bijdrage van €5,- per persoon, maar meer doneren mag natuurlijk ook. Vijftig procent van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan het Rode Kruis. De andere vijftig procent zal in de vorm van waardebonnen worden uitgekeerd aan de top 10 deelnemers. Deze waardebonnen zijn te besteden bij de lokale Maassluise winkeliers. Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst!"

Rode Kruis afdeling Nieuwe Waterweg Noord steunt dit initiatief volledig. ,,Dankzij alle bijdragen en de aanschaf van extra middelen, kunnen wij nog beter ons werk op een veilige manier doen ter ondersteuning van de besmette coronapatiënten.”

De online pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’ wordt vrijdag 10 april om 20.00 uur live uitgezonden op de website. Aanmelden en meer informatie via www.deslimstemaassluizer.nl.Gerelateerd