Samenwerking fysiotherapeut en diëtist bij herstel corona

02-06-2021 Gezond Advertorial

MAASSLUIS – Fysiotherapeut Jip Regtop heeft in samenwerking tussen hun fysiotherapeuten en diëtist een programma ontwikkeld om klanten te ondersteunen bij het revalideren na een corona-infectie.

Een coronabesmetting kan een lange nasleep hebben. Mensen die het coronavirus hebben gehad kunnen onder andere nog last hebben van een verminderde longfunctie of uithoudingsvermogen, algehele spierzwakte, vermoeidheid of stijfheid. Jip Regtop Fysiotherapie heeft in samenwerking met hun fysiotherapeuten en diëtist een programma ontwikkeld om klanten bij het herstel te ondersteunen.

Gezondheid

,,We bieden graag de meest optimale hulp en daarvoor is het essentieel dat het gehele gezondheidsprobleem goed in kaart wordt gebracht,” legt Jip Regtop uit. ,,Bijvoorbeeld: iemand komt via de huisarts bij ons binnen om te revalideren en we merken dat er ook blijvende klachten zijn op het gebied van voeding of concentratie. Dan maken we direct een koppeling met de diëtist. Uiteindelijk gaat het om een gezonde levensstijl, voeding is daar onderdeel van.”

Fysiotherapie

De fysiotherapeuten helpen de klanten op het gebied van spierkracht, uithoudingsvermogen en bewegen. ,,Hierbij zullen we op structurele wijze gaan proberen om je stapje voor stapje weer terug te krijgen op je oude niveau. Hierbij is het extra van belang dat we de grens van jouw lichaam in acht nemen.”

Restklachten

Heeft u restklachten als gevolg van het coronavirus? Neem dan contact op met Jip Regtop Fysiotherapie om de mogelijkheden te bespreken.

Jip Regtop Fysiotherapie
010-76 14 462
info@fysiojipregtop.nl
www.fysiojipregtop.nl

Gerelateerd