Slaaptherapeut te gast bij Mantelzorgcafé

22-01-2019 Gezond Redactie

MAASSLUIS - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op donderdag 7 februari van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Maassluis, een activiteit van Minters Mantelzorg.

Het Mantelzorgcafé is iedere eerste donderdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Maassluis elkaar kunnen ontmoeten. Op donderdag 7 februari is Suus Zevenbergen van “Balans in Vlaardingen” te gast. Zij is een gekwalificeerde Oefentherapeut Mensendieck en Psychosomatisch Oefentherapeut. Daarnaast heeft zij een opleiding gevolgd tot Slaaptherapeut. Hoe goed slaapt u? Welke oefeningen kunt u doen om beter te kunnen slapen? Suus vertelt u over slaap en slapeloosheid. Ze geeft u tips en laat u ontspanningsoefeningen ervaren. Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, De Vloot 66 (Seniorenwelzijn) in Maassluis. De koffie staat klaar.

Meer informatie:

Meer informatie bij Karin Barg, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694076, of kijk op www.mintersmantelzorg.nl.

Minters Mantelzorg
Burg. Van Lierplein 51
3134 ZB VLAARDINGEN
Telefoon (010) 435 10 22
E-mail info@mintersmantelzorg.nl 
Website www.mintersmantelzorg.nl Gerelateerd