Stap voor stap herstellen van coronaklachten

18-05-2021 Gezond Advertorial

MAASSLUIS – Een jaar geleden werden we in maart overvallen door een coronapandemie. In de maanden april en mei werd duidelijker welke klachten en blijvende schade het virus kan aanrichten. ,,Voor die klanten hebben wij een programma ontwikkeld om hun gezondheid te verbeteren en te helpen op hun oude niveau te komen.”

Een doorgemaakte corona-infectie kan in sommige gevallen leiden tot klachten als:

- Verminderde longfunctie
- Algehele spierzwakte
- Verminderd uithoudingsvermogen
- Gewrichtspijn en/of stijfheid
- Angst en/of depressie
- Geheugen- en of concentratieproblemen

Programma

,,Voor de klanten die Covid-klachten hebben is er in samenwerking tussen onze fysiotherapeuten en diëtist een programma ontwikkeld om ondersteuning te bieden en hun gezondheid te verbeteren en te helpen op hun oude niveau te komen”, legt fysiotherapeut Jip Regtop uit. ,,We bieden graag de meest optimale hulp en daarvoor is het essentieel dat het gehele gezondheidsprobleem goed in kaart wordt gebracht. Ondanks dat er weinig bekend is over de lange termijn gevolgen van Covid en er veel verschillen zijn, zien we wel dat we klanten stap voor stap kunnen helpen met herstel.”

De zorgverzekeraars hebben voor Covid extra vergoeding opgenomen in het verzekeringspakket.

Restklachten

Heeft u restklachten als gevolg van het coronavirus? Neem dan contact op met Jip Regtop Fysiotherapie om de mogelijkheden te bespreken.

Jip Regtop Fysiotherapie
010-76 14 462
info@fysiojipregtop.nl
www.fysiojipregtop.nl

Gerelateerd