Themabijeenkomst 'Depressie, komt vaker voor dan je denkt'

30-01-2022 Gezond Advertorial


MAASSLUIS - Zorgt u voor iemand met depressieve klachten? Dan is de bijeenkomst Depressie, komt vaker voor dan je denkt' op woensdag 2 februari vanaf half acht 's avonds wellicht iets voor u.

Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over zorgen voor iemand met depressieve klachten, krijgt u antwoord op uw vragen en kunt u ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voelt u zich sterker in uw rol als mantelzorger.

De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een deskundige aanwezig. U kunt rekenen op duidelijke informatie, een antwoord op uw vragen waar u echt iets mee kunt, en professionele ondersteuning.

De bijeenkomst is gratis voor alle (volwassen) mantelzorgers uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen naar E: info@mintersmantelzorg.nl onder vermelding van regiobijeenkomst 2 februari. Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neemt dan contact op met Linda Verhage, projectleider Minters Mantelzorg, T: 010-4351022.